Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΒΑΤΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ

Το Βιβλίο του Γιώργου Στ. Αθανασία «Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΒΑΤΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ», αποτελεί μια λαογραφική έρευνα και προσέγγιση στο πέρασμα του Αγίου από τον ευλογημένο της Ευρυτανίας τόπο.
Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα οδοιπορικό που μας γυρίζει διακόσια είκοσι τόσα χρόνια πίσω και διατρέχει μέσα από τα χωριά κι από τους τόπους της Ευρυτανίας που πέρασε, κήρυξε και προφήτεψε ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ. Είναι ένα λαογραφικό οδοιπορικό, που αρχίζει από το Μεγάλο Δέντρο της Αιτωλοακαρνανίας, έρχεται στη «Μιάρα», περνάει από το Μοναστήρι του Προυσού, ανεβαίνει στο Σπαρτιά, διαβαίνει στων Αγράφων τα χωριά, φτάνει στη Βαλαώρα και καταλήγει στη Ζελενίτσα (Πρασιά).
Επιπρόσθετα, περιλαμβάνει όλες τις εντός και εκτός Ευρυτανίας προφητείες του Αγίου, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Κοντολογίς, πρόκειται για μια πολυτελή έκδοση, που, κατά τη γνώμη μας, δεν πρέπει να λείπει από καμιά βιβλιοθήκη.

Διατίθεται απ' τα βιβλιοπωλεία του Καρπενησίου, από το Κέντρο Τύπου, απ' το περίπτερο των εφημερίδων και από βιβλιοπωλεία του Αγρινίου, της Λαμίας, καθώς στην Αθήνα από το Βιβλιοπωλείο «ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ» - Βασίλης Ποθητός και ΣΙΑ στην πλατεία Κάνιγγος.

Τα τηλέφωνα του συγγραφέα είναι τα: 2237-0-25300 και 697.77.88.961.-