1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Επιμορφωτικό Συνέδριο Νέων με θέμα Πίστη, Ύπαρξη και Σχέση

Στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Lecadin θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 27 έως και την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018, το 1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Επιμορφωτικό Συνέδριο Νέων με θέμα Πίστη, Ύπαρξη και Σχέση  με την Αιγίδα της Ι. Μητροπόλεως Καρπενησίου. Το Συνέδριο απευθύνεται σε Νέες και Νέους από όλη την Ελλάδα. Δικαίωμα εγγραφής έχουν πρόσωπα ηλικίας 18 έως 30 ετών με ενδιαφέρον στο διάλογο της θεολογίας και της πνευματικής ζωής με τις επιστήμες του ψυχισμού (ψυχιατρική, ψυχολογία,ψυχοθεραπείες).

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να αναδειχθούν οι δυνατότητες αναγνώρισης, επεξεργασίας και εξέλιξης του αξιακού συστήματος και των βιωμένων εμπειριών των νέων στη συνάντηση με την πραγματικότητα της μεταμοντέρνας κοινωνίας και των κοινωνικών εξελίξεων που παρατηρούνται. Ο συνδυασμός των εισηγήσεων από επιλεγμένους εισηγητές, διακεκριμένους για την παρουσία τους στην αιχμή των κοινωνικών διεργασιών και στον καημό της συνάντησης δύο τόσο ιδιαίτερων και ουσιαστικών χώρων για το «Είναι μας», το χώρο των επιστημών του Ψυχισμού και της Θεολογίας, διεκδικεί την ενεργό συμμετοχή των νέων ανθρώπων.
Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο συνέδριο μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματειακή Υποστήριξη και συγκεκριμένα στην κα Πένυ Παπακωνσταντίνου στα τηλέφωνα: 2310269199 & 6972073918, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση : info@inprosopsi.gr.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως