ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου η Εκκλησία μας εορτάζει τους Τρεις Ιεράρχες: Βασίλειον τον Μέγα, Γρηγόριον τον Θεολόγο και Ιωάννη τον Χρυσόστομο.

Ο σεπτός ποιμενάρχης μας, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό μετ΄αρτοκλασίας στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Φουρνά, όπου θα χοροστατήσει της ακολουθίας του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει τιμώντας τους Τρεις Μεγίστους Φωστήρες της Τρισηλίου Θεότητος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (30/1/2020) με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, προστατών της παιδείας και των γραμμάτων της χώρας μας, θα συναντηθεί με τους εκπαιδευτικούς της επαρχίας μας, στις 18:00 στο Ξενοδοχείο ΟΝΕΙΡΟΠΕΤΡΑ, όπου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους, σε μια προσπάθεια αγαστής συνεργασίας της Εκκλησίας με τους εκπαιδευτικούς του τόπου μας. Αξίζει να σημειωθεί πως η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά αυτή την ημέρα.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως