ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ 23-29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Τη Δευτέρα το απόγευμα (23/12) ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης μας, θα χοροστατήσει στην ακολουθία των Ωρών στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

Την Τρίτη το πρωί (24/12) ο Μητροπολίτης μας, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, του εσπερινού των Χριστουγέννων και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

Την Τετάρτη (25/12) στις 5:00 το πρωί ο σεπτός ποιμενάρχης μας θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου των Χριστουγέννων και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

Την Τετάρτη (25/12) το απόγευμα ο Μητροπολίτης μας, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του εσπερινού στο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

Την Πέμπτη (26/12) το πρωί ο σεπτός ποιμενάρχης μας θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

Την Κυριακή (29/12) το πρωί ο Μητροπολίτης μας, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Ευρυτάνων Αγίων Καρπενησίου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως