ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ 22-28/10/2019

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου το εσπέρας (20:00) ο σεπτός ποιμενάρχης μας θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, του Όρθρου και θα τελέσει βραδινή Θεία Λειτουργία του αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, με την ευκαιρία της εορτής του αγίου (23/10), στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου, όπου βρίσκεται απότμημα της χειρός του Αγίου Παντελεήμονα.

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου το εσπέρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, θα μεταβεί στη Σπερχειάδα, για να χοροστατήσει στην ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου το πρωί, ο ποιμενάρχης μας θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Τριπόταμο Ευρυτανίας.

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου το πρωί, ο Μητροπολίτης μας θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Δομνίστας Ευρυτανίας.

Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου το πρωί, ο σεπτός ποιμενάρχης μας θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου, τελώντας στο τέλος τη δοξολογία για την εθνική μας εορτή.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως