ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ 22-23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου (Α΄Λουκά), το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Ευρυτάνων Αγίων Καρπενησίου.

Το εσπέρας της ίδιας ημέρας (22/9) και ώρα 19:00, ο ποιμενάρχης μας, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό του πολιούχου μας, αγίου Νικολάου του Καρπενησιώτη, στον ομώνυμο Ιερό Ναό της πόλης μας.

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Παναγίας Καρπενησίου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη λιτάνευση της ιεράς εικόνος του πολιούχου μας αγίου.

Το εσπέρας της ίδιας ημέρας (23/9) και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία της δημοτικής φιλαρμονικής Καρπενησίου με μουσική από τον ελληνικό κινηματογράφο, στα πλαίσια των πολιτιστικών δράσεων με την ευκαιρία της εορτής του πολιούχου μας, αγίου Νικολάου του Καρπενησιώτου, σε συνδιοργάνωση της Μητροπόλεως μας με τον Δήμο Καρπενησίου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως