ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ 24-28/7/2019

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου, παραμονή της Κοιμήσεως της Αγίας Άννης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, θα μεταβεί στο χώρο των κατασκηνώσεων, όπου θα τελέσει βραδινή Θεία Λειτουργία (20:00-22:00) έξω από το εκκλησάκι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ανατολικής Φραγκίστας.

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου και ώρα 19:00 ο σεπτός ποιμενάρχης μας θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Πανηγυρικού εσπερινού στον  εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της πόλεως Καρπενησίου.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μεγάλου Χωριού Ευρυτανίας.

Το Σάββατο 27 Ιουλίου, το απόγευμα 19:30 θα παραβρεθεί στη γιορτή λήξης της Β΄ και τελευταίας κατασκηνωτικής περιόδου των κοριτσιών της Μητροπόλεως μας, στην Ανατολική Φραγκίστα Ευρυτανίας.

Την Κυριακή 28 Ιουλίου ο ποιμενάρχης μας, θα μεταβεί στα Κέδρα Ευρυτανίας, όπου θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα λειτουργήσει και στη συνέχεια θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της μακαριστής πρεσβυτέρας του π. Παύλου Ντόσκα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως