ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ κ.κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κυριακή Βαΐων εσπέρας (Όρθρος Μ. Δευτέρας) θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Παναγίας (Γενεσίου Θεοτόκου) Καρπενησίου.

Μ. Δευτέρα εσπέρας (Όρθρος Μ. Τρίτης) θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βούλπης Ευρυτανίας.

Μ. Τρίτη εσπέρας (Όρθρος Μ. Τετάρτης) θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος Βράχας-Ευρυτανίας.

Μ. Τετάρτη πρωί (τελευταία προηγιασμένη Θεία Λειτουργία) θα ιερουργήσει στο Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

Μ. Τετάρτη εσπέρας (το μυστήριο του Ευχελαίου) θα τελέσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλαιοκατούνα Ευρυτανίας.

Μ. Τετάρτη εσπέρας (Όρθρος Μ. Πέμπτης) θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κερασοχωρίου Ευρυτανίας.

Μ. Πέμπτη πρωί (σύσταση μυστηρίου Θείας Ευχαριστίας) θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Δομνίστας Ευρυτανίας.

Μ. Πέμπτη εσπέρας (Όρθρος Μ.Παρασκευής-Δώδεκα Ευαγγέλια) θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Παθών του Κυρίου μας στο Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

Μ. Παρασκευή πρωί (Ώρες- Αποκαθήλωση) θα χοροστατήσει στην Ακολουθία στο Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

Μ. Παρασκευή εσπέρας (Όρθρος Μ. Σαββάτου) θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στο Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

Μ. Σάββατο πρωί (εσπερινός- Θεία Λειτουργία) θα ιερουργήσει στο Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

Μ. Σάββατο βράδυ (ακολουθία Ανάστασης) θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Όρθρου και θα λειτουργήσει στο Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

Κυριακή του Πάσχα εσπέρας (Αγάπη) θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Εσπερινού του Αγίου Γεωργίου στο Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

Δευτέρα του Πάσχα πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Όρθρου και θα λειτουργήσει στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (πρ. Κοιμητήριο) Καρπενησίου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως