ΛΗΞΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ

 

 

 

Με την βοήθεια του Θεού ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δύο κατασκηνωτικές περίοδοι της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου για φέτος το καλοκαίρι στην Ανατολική Φραγκίστα Ευρυτανίας. Τα παιδιά απόλαυσαν χαρούμενες και δημιουργικές διακοπές,  ζώντας την Χριστιανική ζωή στην καθημερινή πράξη. Είναι χαρακτηριστικό αυτό πού ένα παιδί εξέφρασε αυθόρμητα την παραμονή το βράδυ πριν από την αναχώρηση: «Στην κατασκήνωση έμαθα να αγαπώ περισσότερο τον Χριστό!». Θερμές ευχαριστίες ανήκουν στα ικανά στελέχη και στις εθελόντριες κυρίες που εργάστηκαν με ζήλο για την πραγματοποίηση του ιερού αυτού έργου. Είθε ο Κύριος να τους ανταποδώσει “εκατονταπλασίονα” τους κόπους της αγάπης τους.

Χαρούμενα τραγούδια, θεατρικά και πνευματικά μηνύματα αλλά προπάντων  αγνές παιδικές φωνές, πλημμύρισαν την Κατασκήνωση της Μητροπόλεως μας στην περιοχή Σωτήρα στις εκδηλώσεις των εορτών λήξης των δύο κατασκηνωτικών περιόδων. Φέτος φιλοξενήθηκαν στις άρτιες εγκαταστάσεις μας 210 παιδιά (100 αγόρια & 110 κορίτσια) ηλικίας 9-16 ετών, από τις 3 μέχρι τις 23 Ιουλίου.

 

 

 

 

Τις εκδηλώσεις έκλεισε ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος ο οποίος  συνεχάρη και ευχαρίστησε τους Αρχηγούς, τους Υπαρχηγούς και όλα τα στελέχη για την ευλογημένη διακονία που προσφέρουν στην κατασκήνωση. Παράλληλα θερμές ευχαριστίες απηύθυνε  σε όλους τους επαγγελματίες που προσέφεραν με αγάπη τρόφιμα και υλικά αγαθά καθώς  και τους εθελοντές, τους ιατρούς, τον νοσηλευτή και όλο το προσωπικό που με αγάπη Θεού προσφέρει στο έργο της κατασκήνωσης. Πλήθος γονέων και κηδεμόνων έδωσε το παρών και χειροκρότησε τα παιδιά που πρόβαλαν όμορφα τραγούδια και θεατρικά κερδίζοντας το θερμότατο χειροκρότημα όλων.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού! Καλή αντάμωση του χρόνου!

Εκ του Γραφείου Τύπου της Μητροπόλεως