ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ κ.κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (23-30/12/2018)

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου (προ της Χριστού Γεννήσεως), ο σεπτός ποιμενάρχης μας θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στη Λαμία.

Το εσπέρας της ίδιας ημέρας (23-12) και ώρα 5:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην ακολουθία του εσπερινού, του Όρθρου και των Μεγάλων Ωρών των Χριστουγέννων στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου ο Μητροπολίτης το πρωί θα μεταβεί στη Βίνιανη και θα λειτουργήσει  στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου.

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

Το εσπέρας της ίδιας ημέρας (25-12) θα χοροστατήσει στην ακολουθία του εσπερινού, στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Ευρυτάνων Αγίων Καρπενησίου.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου  και ώρα 11:00 π.μ. ο ποιμενάρχης μας θα βραβεύσει νεοεισαχθέντες αριστεύσαντες φοιτητές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από όλα τα σχολεία της Ευρυτανίας.

Κυριακή 30  Δεκεμβρίου (μετά την Χριστού Γέννησιν) θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρπενησίου.

Το εσπέρας της ίδιας ημέρας (30-12) θα χοροστατήσει στην ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος Βράχας- Ευρυτανίας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως