Εορτή λήξης Β’ κατασκηνωτικής περιόδου

Εορτή λήξης Β’ κατασκηνωτικής περιόδου

Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, του σεπτού ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου, των δημάρχων Αγράφων και Καρπενησίου μα και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου η γιορτή λήξης της Β΄ κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου στην Ανατολική Φραγκίστα.

Σε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά τα παιδιά – ομαδόπουλα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τραγουδώντας και χορεύοντας παραδοσιακούς μα και σύγχρονους χορούς. Το θέαμα ήταν συγκινητικό!

Οι γονείς και οι φίλοι της κατασκήνωσης ενθουσιάστηκαν από τα παιδιά αλλά και από τις τέλειες κτιριακές εγκαταστάσεις! Επίλογο στη βραδιά έβαλε ο ποιμενάρχης μας ευχαριστώντας τους υπευθύνους, τα στελέχη και τους εθελοντές που συνέβαλαν στην άρτια λειτουργία της κατασκήνωσης!

Η πρώτη χρόνια λειτουργίας των κατασκηνώσεων υπό την ευθύνη της Μητροπόλεως μας ανήκει στην ιστορία! Όλοι οι εμπλεκόμενοι αποχαιρετιστήκαμε με δάκρυα στα μάτια, δάκρυα χαράς και συγκίνησης, δίνοντας ραντεβού, πρώτα ο Θεός, για του χρόνου!

Το όραμα του ποιμενάρχη μας έγινε πραγματικότητα. Από σήμερα κιόλας αρχίζει ο σχεδιασμός για του χρόνου! Το ταξίδι αυτό συνεχίζεται…

 

 

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως