ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΣ

Η Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου ανακοινώνει ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, θα εορτάσει τα ονομαστήριά του, την Δευτέρα 29  Απριλίου, εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Το  πρόγραμμα εορτασμού έχει ως εξής:

-Την Κυριακή του Πάσχα (28 Απριλίου), στις 18:00 θα ψαλεί ο εσπερινός της Αγάπης, στο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

-Την Δευτέρα 29 Απριλίου, εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρπενησίου (πρ. Κοιμητήριο).

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας (29-4) και από ώρας 11:30-12:30 και το εσπέρας από ώρας 18:00-21:00, θα δεχθεί τις ευχές των αρχόντων και του χριστεπώνυμου πληρώματος της τοπικής Εκκλησίας, στην αίθουσα του Θρόνου στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Προσκαλείται ο φιλάγιος Λαός μας, να προσέλθει στις ως άνω Ιερές Ακολουθίες, προς τιμήν του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου και για να συμμετάσχει στην εορτή του Επισκόπου μας.

 

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως