ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (3-5/8/2019) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Το Σάββατο 3 Αυγούστου ο σεπτός ποιμενάρχης μας, θα μεταβεί στην Άμπλιανη Ευρυτανίας, όπου θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (3/8) και ώρα 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην ακολουθία του εσπερινού και στη συνέχεια θα παραβρεθεί σε τιμητική εξ αναβολής εκδήλωση με την ευκαιρία συμπληρώσεως 40 χρόνων από την ίδρυση της Μητροπόλεως Καρπενησίου, προς τιμήν του μακαριστού π. Βασιλείου Κωστόπουλου στην Ανατολική Φρακίστα Ευρυτανίας.

Την Κυριακή 4 Αυγούστου το πρωί θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στο χωριό Αγίας Τριάδος Κτημενίων στον ομώνυμο Ιερό Ναό.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (4/8) θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό του Αγίου Ευγενίου του Αιτωλού στο Ιδρυμα Χρονίων Παθήσεων της πόλεως μας. Το πρωί της Δευτέρας (5/8) θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στον ίδιο Ναό προς τιμήν του μεγάλου διδασκάλου του Γένους μας, Οσίου Ευγενίου του Αιτωλού.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως